Nu har alla kattungarna i B-kullen flyttat till sina nya hem och i vårt hem råder nu vad som känns som lugnet efter stormen. Nog för att de är Ragdolls, men detta var en ganska aktiv kull! Vilket vi tycker har varit roligt (och stundvis utmattande ?). Vi tycker även att alla kattungar i denna kullen känts väldigt intelligenta och kontaktsökande, vilket vi njutit av under tiden vi haft dem hos oss.

Hela kullen gick till sällskap och kommer leva ut sina härliga kattliv som älskade familjemedlemmar, vilket känns helt underbart 🙂 Belle och Balou har flyttat till Askersund, Bambi (som numera heter Elsa) till Örebro och Bagheera till Bagarmossen utanför Stockholm. Vi kommer sakna dem och ser mycket fram emot uppdateringar från deras nya familjer ❤️

Nästa kull planeras till våren 2020. Mer info om det kommer på kattungesidan lite längre fram.