Nu har Apollo och Atlas flyttat till sina respektive nya familjer ❤ Artemis stannar här hos oss och kommer användas till avel när hon har ålder och mognad inne för det. Vi har stora förhoppningar för både Artemis och Atlas framtid som avelskatter.

Det är något speciellt med att se dessa små liv flytta. Detta är vår första kull, så det spelar såklart in, men framförallt har vi under dessa 12 veckorna fått uppleva hur 3 individer formats. Det har verkligen varit tydligt att de haft olika personlighet från första början, och det tycker vi är helt underbart ?? Eftersom vi har en så småskalig uppfödning har de vuxit upp otroligt tätt sammanvävt med oss, och till och med sovit i vår säng (nej det var inte planen från början, men vad ska man göra 😉 ) och därmed blivit oerhört trygga, personliga och lätthanterliga.

Men nu är det en ny fas som börjar och vi känner att vi har hittat väldigt kärleksfulla och stabila hem till både Atlas och Apollo, vilket är det enda som spelar roll, eller hur? Då känns faktiskt inte separationen så jobbig ?

De här fina uppdateringarna fick vi från Apollos adoptivmamma Esther bara ett par timmar efter att de kommit hem:

Tack för att ni fött upp en så underbar liten individ ❤️❤️❤️?

Och Atlas adoptivmamma Carin på Fjälltoppens hälsar:

Det går finfint, han är gosig framåt och tillfreds ? […] jag är hur nöjd som helst?

Tack för alla som visat intresse och sagt så fina saker, det värmer! ?☀️ Nästa kull hoppas vi kunna ta ungefär runt juli/augusti 2018… Stay tuned ??